Referenties

Gerealiseerd

Wauwhaus Maastricht
Wauwhaus is een studentencomplex dat niet alleen een woning is, maar een echte gemeenschap van generatie Z studenten. Door in te zetten op deze gemeenschappelijke ruimtes wordt de sociale interactie tussen de studenten gestimuleerd en ontstaat er een eigen community.
Hiermee onderscheidt dit vernieuwende concept zich van het huidige aanbod aan studentenhuisvesting in Maastricht. + Bekijk project
2020
Oplevering
4.500 m2
Oppervlakte

Gerealiseerd

Cores Development HQ Antwerpen
Onze liefde voor vastgoed heeft ons dit imposante herenhuis doen renoveren en inrichten als hoofdkantoor. Het hele gebouw werd zorgvuldig gerestaureerd en historische elementen opgewaardeerd. De moderne inrichting zorgt voor een fris contrast met het klassiekere karakter van de nerorococo stijl, ontworpen door het architectenduo Joseph Hertogs en Gerard De Ridder.
De vier vleugels zijn gegroepeerd rondom een patio, overdekt door een moderne glaskap. De Antwerpse Harmonie-wijk kende de laatste jaren een ware heropleving. Het is een eer om hier als ontwikkelaar zowel met nieuw als gerestaureerd vastgoed een actieve rol te kunnen spelen in kwalitatieve stadsvernieuwing.
2016
Oplevering
2.500 m2
Oppervlakte

Gerealiseerd

C-Hive Antwerpen
c-hive verkiest een sterke collectieve identiteit boven anonimiteit en investeert in een hoogkwalitatieve inrichting. Het kantoorgebouw zet in op uitstraling en elegantie, want bedrijven hechten nu eenmaal belang aan first impressions.
Niet toevallig werd er bij de naamgeving gekozen voor een knipoog naar een bijenkorf (beehive), waar grote aantallen bewoners samen één dynamisch geheel vormen, maar toch ook een eigen plek hebben. + Bekijk project
2020
Oplevering
5.000 m2
Oppervlakte

Gerealiseerd

North trade building Antwerpen
Dit kantoorgebouw is gelegen op een strategische locatie aan de Antwerpse haven en heeft een oppervlakte van 13.150 m² De gemeenschappelijke delen van het gebouw, alsook de gevel zijn in de loop van 2018 volledig gerenoveerd.
2020
Oplevering
13.150 m2
Oppervlakte