Welkom in ons digitaal hoofdkantoor

CORES Development volgt stipt de veiligheidsmaatregelen op tijdens de coronacrisis én is volledig operationeel.
Wenst u inlichtingen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via 03 820 82 82 of
U kan ook live met ons chatten van 9u tot 21u via de chatbutton.

Onze collega’s bellen u graag op via een videogesprek en bespreken zo plannen en budget- en rendementsberekeningen op maat.

Digitale service op maat!

Om u optimaal van dienst te zijn, stellen onze collega's alles in het werk om u telefonisch of via een videogesprek verder te helpen en u van de gewenste info te voorzien. Tijdens dit gesprek krijgt u plannen en budget- en rendementsberekeningen op maat gedeeld.

Lees meer

 

Nieuwe woonwijk & publiek park van meer dan 1 hectare in Mol

Begin 2018 werd CORES Development eigenaar van de gronden gelegen aan de Keirlandse Zillen. De locatie is, dankzij de optimale bereikbaarheid nabij het station, uiterst geschikt om de groeiende vraag naar woningen in Mol op te vangen. De centrale parkzone van meer dan 1 hectare vormt een belangrijke troef van dit kernversterkend project. De nieuwe plannen sluiten aan bij het masterplan dat de gemeenteraad in 2017 goedkeurde en worden op 16 maart 2020 aan de buurt voorgesteld.

Lees meer

1 op 10 Vlamingen in centrumsteden heeft minstens 2 woningen

Uit een onderzoek van iVox in opdracht van CORES Development blijkt dat 9% van de Vlamingen in de centrumsteden aangeeft twee (of meerdere) woning(en) te bezitten...

Lees meer

Antwerpen Centrum
CORES De plaats van de auto in de stad

Wat is de plaats van de auto in de stad?

Met de fiets, met de auto of met het openbaar vervoer: er is al oeverloos gepalaverd over de snelste manier om in de stad van punt a naar punt b te raken. Wij namen de proef op de som in onze thuisstad Antwerpen!

Lees meer

CORES Development lanceert eerste gasvrije woonwijk in Diest

Door onder andere de integratie van een BEO-veld wordt De Tuilerie de eerste woonwijk in Diest en omgeving die niet langer op het gasnet dient aangesloten te zijn.

lees het persbericht

Diest De Tuilerie - de eerste gasvrije wijk van DIest

U heeft een bouwgrond te koop? U wilt een persdossier ontvangen? U heeft een vraag over onze projecten? ...

Contacteer ons