Het project

Luxueus wonen

De residentie 14 Van Schoonbeke biedt luxueuze erkende assistentiewoningen met een uitermate functionele indeling waardoor elke ruimte optimaal benut wordt en aanvoelt als een echte thuis. De keuken en badkamer zijn telkens ontworpen zodat alle toestellen met gemak bereikbaar zijn en in alle comfort bruikbaar voor iedereen. De parkeerplaatsen liggen onmiddellijk onder het gebouw. Bovendien zijn alle erkende assistentiewoningen aangepast en toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.
 

Te koop - Appartementen ruim
Antwerpen te koop service flats

Gemeenschappelijke ruimtes

In 14 Van Schoonbeke hebben alle bewoners directe toegang tot de 2 grote gemeenschappelijke ruimtes op het gelijkvloers. Daarnaast zijn er op elke verdieping 2 open loungezones voorzien. En de grootste gemeenschappelijke ruimte is bovendien gratis, het Harmoniepark is immers vlakbij zodat u als bewoner van 14 Van Schoonbeke rustig kunt verpozen in het groen. 
 

AW pro als zorgpartner

AW pro is gespecialiseerd in de exploitatie en coördinatie van levensbestendige appartementen en plaatst de bewoner steeds centraal. Binnen Residentie 14 Van Schoonbeke zullen zij, samen met de lokale woonassistent, instaan voor de zorg- en dienstverlening.

De lokale woonassistent is het eerste aanspreekpunt en is meermaals per week aanwezig. Ze coördineert het dagelijkse reilen en zeilen binnen de residentie, ondersteunt de bewoners en ontzorgt zo ook hun familie.

AW pro digitale woonassistent
Erkende assistentiewoning AW pro

AW pro werkt samen met Digitale Woonassistent (DWA), een software waarmee de volledige residentie wordt beheerd door een gespecialiseerd contactcenter dat 24/7 bereikbaar is voor alle bewoners.

Daarnaast hebben zij een eigen app ontwikkeld dat als digitaal communicatieplatform dient tussen de woonassistent, de bewoner & de kinderen van de bewoner. Iedere vraag aan de beheerinstantie kan zo live worden opgevolgd.

Meer info: www.digitalewoonassistent.be

Comfort en kwaliteit

Dankzij de grote ramen baden de gezellige leefruimtes in het licht. U geniet van alle hedendaags comfort, zoals de nieuwste keukentoestellen en een prachtige inloopdouche in uw badkamer. Elk appartement is praktisch ingedeeld en ontworpen met oog voor ergonomie en veiligheid. Uw woning heeft geen drempels en is bereikbaar via een rolstoeltoegankelijke lift.

Assistentiewoning antwerpen te koop
Harmonie buurt park

Wonen op een toplocatie

U kunt zich geen betere locatie voorstellen… De eigentijdse appartementen van 14 Van Schoonbeke, zijn gelegen vlak bij het Harmoniepark met leuke winkels, horecazaken, cultuur en musea binnen handbereik.
14 Van Schoonbeke biedt u aangename rust en tegelijk is de stad nooit veraf. Met het openbaar vervoer is de Antwerpse binnenstad vlot bereikbaar. Snel een boodschap doen? U loopt gewoon even binnen in de buurtsupermarkt.