Residentie Greenhouse-Project

Nieuwbouwproject in Lint: Residentie Greenhouse
De natuur als decor

Voor elk wat wils

De parktuin vormt het groene decor van uw leven in Residentie Greenhouse. Het nieuwbouwproject, ontworpen door het gerenommeerde POLO Architects, omvat 34 hedendaagse en kwalitatieve park-appartementen en penthouses met 1, 2 of 3 slaapkamers.

De units op het gelijkvloers beschikken over een aangenaam terras dat vloeiend aansluit op het gemeenschappelijke groen op de site. Deze privatieve buitenruimte vormt het perfecte verlengstuk van uw woning. U profiteert er in alle privacy van de gezonde buitenlucht. Zo voelt u zich hier zowel buiten als binnen helemaal thuis.

Wouter Antonissen van POLO Architects
De vier gebouwen op de site worden helemaal omgeven door het groen. Een aantal gebouwen krijgt een houten gevel, voor een warme uitstraling én een mooie integratie in de natuurrijke context.
Architect Wouter Antonissen – POLO Architects
Residentie Greenhouse Penthouses te koop

Landschapsarchitect Koen Mennes van KM Tuinplanning
U leeft vanop de eerste rij mee met de seizoenen, van het ontluikende groen in de lente tot de kleurenpracht van de herfst.
Tuinarchitect Koen Mennes – KM Tuinplanning
Appartementen met ruime terrassen in mooie parktuin
Appartement te koop met 2 slaapkamers in Lint
Wenst u de brochure van Residentie Greenhouse?

Vul het contactformulier in en ontvang de brochure van Residentie Greenhouse.

Als investeerder bent u op zoek naar een betrouwbare partner die garanties biedt voor een maximaal rendement. Wij stemmen ons vastgoed af op de vraag die leeft in de markt.

Investeren in Vastgoed in Antwerpen