Investeren

STRATEGISCH INVESTEREN IN VASTGOED
WAT IS UW VOLGENDE ZET?

INVESTEREN MET DE CORES GARANTIE,
De meest betrouwbare weg naar een toprendement

Als investeerder bent u op zoek naar een betrouwbare partner die garanties biedt voor een maximaal rendement. Onze ontwikkelingsparameters garanderen de bezettingsgraad en het succes van uw investering.

Tijdens de prospectiefase, voor de aankoop van de grond, voeren we een grondige marktanalyse uit: hoe ziet de gezinssamenstelling in de buurt eruit, wat is het gemiddeld inkomen, wat is de gemiddelde leeftijd,…

Door op deze manier het toekomstig doelpubliek en zijn woonwensen in kaart te brengen, stemmen we ons vastgoed perfect af op de vraag die leeft in de markt. Op die manier verzekeren we een vlotte verkoop en is voor u als verhuurder het risico op leegstand gedekt.
U merkt het: uw belangen zijn de onze.

De 6 pijlers van de CORES Garantie

De prijs van uw appartement wordt berekend op basis van de intrinsieke waarde van het vastgoed en mag niet beïnvloed worden door mogelijke huuropbrengsten of een toekomstige meerwaarde. Bij ons betaalt u geen eurocent te veel. De winst bij een herverkoop komt immers u toe en niemand anders.
Sophie Deprez – CCO CORES Development
Onze kennis over het project, de woning en de afwerking plaatst ons in poleposition voor verhuur of eventuele herverkoop.
Tasia Smolders – Customer Service Manager CRS

ENKELE INVESTERINGSOPPORTUNITEITEN

Jarding G.
Gent
Green Living
> Ontdek Jardin G.
Louise Marie
Antwerpen
City-living
> Ontdek Louise Marie
De Tuilerie
Diest
Fiscaal gunstig
> Ontdek de Tuilerie
Investeringspakket parkeerplaatsen
> Contacteer ons
Meer info?

Vul het contactformulier in voor meer informatie over onze investeringsopportuniteiten en ontvang digitaal onze CORES Garantiebrochure voor investeerders.

Wenst u deze garantiebrochure te ontvangen per post? Noteer uw adresgegevens in onderstaand berichtveld.

.