5 juli 2023

CORES Development als trotse partner van het KMSKA

Rondleiding doorheen het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen

Als partner van het KMSKA en met een hoofdkantoor gelegen in het centrum van Antwerpen, kon een bezoek aan het Antwerpse museum aan de Leopold de Waelplaats niet uitblijven. Afgelopen week trok CORES naar ’t Zuid voor een rondleiding doorheen het museum.

Een adembenemende kunstcollectie
in een minstens even indrukwekkend gebouw

We kregen een collectie te zien waar oude meesters en nieuwe meesters hand in hand gaan en moeiteloos in elkaar overvloeien. Zaal na zaal bleef verbazen en dan hebben we het niet enkel over de kunstenwerken tegen de muur of de beeldhouwwerken op de sokkels. De grandeur van het historische gebouw is imposant en het nieuwe volume dat in het museum werd geschoven en voor een echte make-over zorgde, is indrukwekkend. De anderhalf uur durende rondleiding vloog voorbij en had zelfs nog langer mogen duren.  

We willen onze partners en team graag mee in het bad van schoonheid, authenticiteit en verwondering trekken dat het museum presenteert.
CORES Development, CCO Sophie Deprez

Sinds 2023 mag CORES zich trotse partner van het KMSKA noemen. Wilt u graag meer weten waarom CORES dit partnerschap is aangegaan of bent u nieuwsgierig naar het favoriete schilderij van Sophie Deprez, CCO bij CORES Development?

> Lees het volledige interview met Sophie Deprez op de website van het KMSKA