25 maart 2015

CORES RENTAL SERVICE

De voorbije 40 jaar stegen de prijzen van vastgoed in België met een jaarlijks gemiddelde van 6% (Bron: Bank for International Settlements). Dit betekent een gelijkaardig rendement als dat van aandelen en obligaties, maar met veel minder kortetermijnschommelingen. Investeren in vastgoed is en blijft dus de moeite waard. Zeker nu, gezien de historisch lage rente. Het klassieke sparen wordt minder aantrekkelijk en geld lenen attractiever. Daarenboven zorgt vastgoed, dankzij de huurinkomsten, voor betere recurrente inkomsten. CORES Development biedt vanaf nu een in-house verhuurservice aan.

Om een goede service te bieden moet je constant de vinger aan de pols houden. Kijken naar wat beter kan, omdat de input uit de markt daar aanleiding toe geeft. Vandaar ook dat CORES Development nu besloten heeft om de Rental Service in eigen handen te nemen. Eerst binnen de regio Antwerpen – omdat dit het het meest vertrouwde terrein is – maar geleidelijk aan ook naar de andere regio’s. De Rental Service in eigen handen nemen zal de investeerders dus extra kunnen helpen. 

Onze investeerders zoveel mogelijk steunen en begeleiden om hun vastgoed op een optimale manier te verhuren. Hen een service bieden waardoor ze voor lange tijd op beide oren kunnen slapen, dat is kort samengevat mijn missie. Dat CORES Development de Rental Service in eigen handen neemt, is een zeer positieve stap. Door het feit dat ik in-house zit, kan ik het hele bouwverhaal van begin tot einde volgen. Zo kan ik service bieden met kennis van zaken.

De CORES Rental Service is een verhaal dat totaal past binnen de bedrijfsfilosofie van CORES Development. Ook hier gaat het om open communicatie tussen mensen. Door met de huurder en de verhuurder te praten, als verbindingspersoon te werken, wil ik de juiste match vinden. Zodat langetermijnrelaties kunnen opgebouwd worden. De huurder is blij dat hij zich kan nestelen op een plek waar hij zich goed voelt, met het vertrouwen dat hij er niet snel zal moeten weggaan. En ook voor de verhuurder is het een positief verhaal. Want die is zeker van een blijvend én zorgeloos rendement. Ik wil dus de stille, rustige vennoot zijn van zowel de verhuurder als de huurder want ik ken de noden van de huurders en weet wat de investeerders verlangen.

Meer info vindt u op https://www.coresdevelopment.be/nl/over-crs. Wenst u graag een afspraak te maken of heeft u extra vragen? Contacteer ons dan via 03/820.82.82 of via info@coresdevelopment.be .