21 augustus 2023

CORES Steunt GolfStars

GOLFSTARS: Therapeutische beweegtrajecten op maat

CORES gelooft sterk in de helende werking van beweging en sport en draagt dan ook graag haar steentje bij aan het event Golf with The Stars dat, op de green van de Edegemse Golfclub Drie Eycken, zal plaatsvinden op zaterdag 16 september.

Bewegen is belangrijk, ook als de gezondheid het even laat afweten. Daarom zet het Universitair Ziekenhuis Antwerpen extra in op beweging en reikt het kankerpatiënten verscheidene therapeutische beweegtrajecten aan. De vrijwillige organisatie GolfStars, verbonden aan het UZA, biedt kankerpatiënten therapeutische beweegtrajecten op maat  aan in de vorm van golfsessies. De golfpro geeft de technische golflessen en de beweegcoach motiveert de patiënten om vol te houden en de beweegdoelen te halen. De natuurrijke omgeving van de golfterreinen brengt bovendien rust en werkt stressverlagend.

Wenst u meer te weten te komen over GolfStars of wil u net als ons deze organisatie financieel steunen? Raadpleeg de website van www.golfstars.be. Ook uw gift is meer dan welkom.