4 juli 2024

Investeren zonder risico

1 jaar huurgarantie in zillelande

vastgoedinvesteerder

Op de huurmarkt heerst al enkele jaren schaarste. De vraag naar kwalitatieve en duurzame huurappartementen is nog nooit zo hoog geweest als nu. Door de gestegen prijzen en rentes zijn mensen vaak niet meer in de mogelijkheid om zelf aan te kopen en blijven ze ook langer op de huurmarkt. Opportuniteiten zoeken en zonder risico investeren in een huurmarkt die onder druk staat? Het kan.

Huurprijzen blijven stijgen

De huidige vraag naar kwalitatieve huurwoningen overstijgt ruimschoots het aanbod. Cijfers van het CIB tonen aan dat voor de meeste panden het aantal kandidaten in 2023 verdubbeld is van 10-15 kandidaathuurders naar 25 en meer. Met als gevolg dat de huurprijzen in Vlaanderen op twee jaar tijd stegen met maar liefst 11,3%.

“Meer gegadigden voor uw huurwoning betekent ook meer zekerheid en rendement voor uw vastgoedinvestering!”

Trendverschuiving zorgt voor betere kwaliteit van huurders

Naast de hogere prijzen en rentes waardoor zelf aankopen moeilijker wordt, zijn er ook nog andere bewegingen op gang die een verschuiving van de koopmarkt naar de huurmarkt teweegbrengen. Zo is er de maatschappelijke trend bij jongeren, waarbij er meer waarde wordt gehecht aan flexibiliteit en de essentie van eigenaarschap minder belangrijk wordt. De gekende ‘baksteen in de maag’ is bij de jonge Vlaming aan het verdwijnen. Daarnaast is er ook een oudere generatie die hun woning in de randgemeente verkoopt en terug naar de stad trekt, maar geen nood meer heeft om zelf vastgoed te verwerven. Dat effect maakt dat de kwaliteit van de huurders, en dus ook de kwaliteit van de huurmarkt, beter is geworden.

Volledige ontzorging

Een toplocatie en een duurzame futureproof woning zijn alvast gegeerd op de huurmarkt. Maar een goede huurder vinden, kan toch extra werk en stress met zich meebrengen. Onze verhuurpartner begeleidt investeerders daarom om hun vastgoed op een optimale manier te verhuren en zorgt daarmee voor gemoedsrust. Met rentmeesterschap wordt er nog een stap verder gegaan. De rentmeester zorgt voor het administratief, financieel en technisch beheer en bespaart de verhuurder zo van een hoop kopzorgen.

1 jaar huurgarantie in Zillelande*

In Zillelande in Mol zijn investeerders zeker van hun huurrendement, want naast de topligging en het  duurzame karakter van Zillelande, ontvangen ze 12 maanden huurgarantie. Zo zijn ze 100% zeker van een stabiel inkomen vanaf dag 1. Dat is pas investeren zonder zorgen én zonder risico.

*informeer naar de actievoorwaarden