Zillelande

Infoweekend 2 & 3 december
Maak nu uw afspraak

– VOORVERKOOP GESTART –

Duurzaam wonen aan nieuw buurtpark van 10.000 m² nabij het centrum van Mol

Van verlaten fabriekssite naar duurzame woonwijk voor de toekomst … Zillelande, het innovatieve woonproject aan de Keirlandse Zillen in Mol, maakt het waar. Met zijn sublieme ligging, vlak bij het station en het bruisende handelscentrum, beantwoordt Zillelande aan de groeiende vraag naar kwalitatieve nieuwbouw in Mol. 

Zillelande biedt 70 appartementen en penthouses met 1, 2 of 3 slaapkamers en 16 studio’s ontworpen door het gerenommeerde M2 Architecten. Het toekomstige buurtpark van 10.000 m² van ontwerpbureau OMGEVING wordt het groene hart van deze nieuwe woonwijk. Natuur, zuurstof en adembenemende zichten gegarandeerd!

Zillelande troeven
Duurzaam wonen in regio Antwerpen
Groene, energiezuinige BEN-woonwijk mét fiscaal voordeel*
Zalig groene parktuin rondom woonproject Residentie Greenhouse
Nieuw buurtpark van 10.000 m²
Gevarieerd woonaanbod
Uitstekende mobiliteit
6% btw in plaats van 21 % btw op nieuwbouwproject in Lint
Verlaagd BTW-tarief mogelijk*
Investeren in nieuwbouw appartementen regio Antwerpen
Top opportuniteit om te wonen of investeren

*Informeer naar de voorwaarden bij onze vastgoedadviseurs.
Lees hier meer over het verlaagd BTW-tarief op constructie

Het riante buurtpark van 10.000 m² is niet alleen uw voortuin, het bezorgt u ook een adembenemend uitzicht vanuit uw appartement.

Nieuws

Graag meer info over Zillelande?

Wilt u als één van de eersten kennismaken met dit project en op deze unieke site wonen? Of bent u op zoek naar een duurzame investering? Registreer u nu via onderstaand contactformulier of bel:

014 81 10 00

Bovendien bent u welkom in het Zillelande verkoopkantoor, Rondplein 14, Mol. De vastgoedadviseurs van CORES Development en Domestic Makelaars helpen u graag verder.

Als investeerder bent u op zoek naar een betrouwbare partner die garanties biedt voor een maximaal rendement. Wij stemmen ons vastgoed af op de vraag die leeft in de markt.