Zillelande-Project

Eén met de omgeving
Download de brochure

Hedendaags wonen op maat

Zillelande omvat vier aantrekkelijke woongebouwen, ontworpen door het gerenommeerde M2 Architecten, met een gevarieerd aanbod. Er zijn 70 comfortabele appartementen en luxueuze penthouses met één tot drie slaapkamers, en 16 gezellige studio’s. De appartementen en penthouses beschikken over een ruim leefterras, waar u in alle privacy van de buitenlucht geniet.

Dankzij de ruime keuze op het vlak van oppervlaktes, oriëntaties en aantal slaapkamers, vindt u in Zillelande beslist een woning die aan uw wensen voldoet. Welk type woning u ook kiest, Zillelande is synoniem met hedendaags wonen op maat, groen genot en kwalitatieve veelzijdigheid!

De horizontale lijnen van het lichtjes golvende landschap keren terug in de gebouwen zelf. Dat zorgt voor een naadloze integratie in de omgeving.
Architect Philip Mortelmans – M2 Architecten
We kozen vooral voor bloemen en planten met verschillende bloeiperiodes. Zo geniet u het hele jaar door van een levendig uitzicht, tot in de winter toe.
Inenieur-architect Kristof De Bonte – Ontwerpbureau OMGEVING
De geothermie van het BEO-veld levert 250 MWh per jaar op, waarmee bijna 90 gezinnen voorzien kunnen worden van verwarming, koeling en warm water.
Project Manager Stefan Goossens – CORES Development
Graag meer info over Zillelande?

Wilt u als één van de eersten kennismaken met dit project en op deze unieke site wonen? Of bent u op zoek naar een duurzame investering? Registreer u nu via onderstaand contactformulier of bel:

014 81 10 00

Bovendien bent u welkom in het Zillelande verkoopkantoor, Rondplein 14, Mol. De vastgoedadviseurs van CORES Development en Domestic Makelaars helpen u graag verder.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om deze content te bekijken.

Als investeerder bent u op zoek naar een betrouwbare partner die garanties biedt voor een maximaal rendement. Wij stemmen ons vastgoed af op de vraag die leeft in de markt.

Investeren in Vastgoed in Antwerpen