21 december 2023

KIES NU, BETAAL LATER

KIES NU UW DROOMAPPARTEMENT in Zillelande EN VERLIJD UW AKTE IN DECEMBER 2024

Wanneer u interesse heeft om in Zillelande te wonen of te investeren, dan hoeft u niet langer te twijfelen. U kiest vandaag uw droomappartement, maar start pas in december 2024 met afbetalen.

U moet uw financiering nog rond krijgen bij de bank of uw woning nog laten schatten en verkopen? Dat vormt allemaal geen probleem! Want u heeft nu de mogelijkheid om uw droomappartement vast te leggen, maar de akte pas te laten verlijden in december 2024. Zo heeft u toch eerste keuze maar óók tijd genoeg om alles te regelen.

Bekijk hier het aanbod ruime appartementen, penthouses en studio’s in Zillelande.

Gratis schatting van uw woning

Wanneer u uw huidige woning wil verkopen, is het belangrijk dat u de waarde van uw eigendom goed kan inschatten. De specialisten van Domestic Makelaars voeren gratis en vrijblijvend een schatting van uw woning uit. Met hun kennis van de lokale vastgoedmarkt zorgen zij voor een betrouwbare en nauwkeurige schatting.

Onze vastgoedadviseurs informeren u graag over de betalingsvoorwaarden en de schatting van uw huidige woning. Ook tijdens de eindejaarsperiode helpen zij u graag verder in het Zillelande verkoopkantoor: Rondplein 14/2, Mol. Maak nu uw afspraak!

Contacteer ons via info@coresdevelopment.be of 014 81 10 00

Maak uw afspraak

Wilt u als één van de eersten kennismaken met dit project en op deze unieke site wonen? Of bent u op zoek naar een duurzame investering? Registreer u nu via onderstaand contactformulier of bel:

014 81 10 00

Bovendien bent u welkom in het Zillelande verkoopkantoor, Rondplein 14, Mol. De vastgoedadviseurs van CORES Development en Domestic Makelaars helpen u graag verder.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om deze content te bekijken.