Wattland-project

Waar het stadsleven natuurlijk wordt
Download de brochure

De natuur als inspiratie

Wattland bestaat uit een ensemble van woongebouwen waar groenbeleving centraal staat. Naast kwalitatieve appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en luxueuze penthouses, zijn er ook woningen met 3 of 4 slaapkamers en coliving units. Ruime terrassen bieden sublieme zichten op het groen van de binnentuinen, het water van de Dijle en de prachtige Sint-Romboutskathedraal.

Drie gerenommeerde bureaus stonden in voor de architectuur van Wattland. HUB Architecture & Urbanism realiseerde het masterplan, voor het ontwerp van de verschillende woongebouwen kregen ze de steun van Bontinck Architecture & Engineering en dmvA architecten.

Als bewoner moet u maximaal kunnen genieten van de overvloedige natuurpracht en het open gevoel. Élke woning kijkt dan ook uit op een tuinzone, de Dijle, de wetlands, een levendig pleintje …
Architect Bart Biermans -HUB Architecture & Urbanism
De gebouwen langs de stadsboulevard vormen met hun hoogte ook de grens van Wattland. Dat creëert een beslotenheid die bijdraagt aan het geborgen buurtgevoel dat hier heerst.
Architect David Driesen – dmvA architecten
Aan de straatzijde hebben de appartementen lichte grijstinten, in combinatie met betonnen elementen. Naar de wetlands toe krijgen de gevelstenen groene accenten. Dat weerspiegelt de link met respectievelijk het stedelijke en groene karakter.
Projectarchitect Oscar Navarro Grueso – Bontinck A&E nv
Dankzij de uitgekiende plantenkeuze genieten bewoners het hele jaar door van het alomtegenwoordige groen, tot in de herfst en zelfs de winter toe.
Projectleider Laura Spenkelink – OKRA Landschapsarchitecten

Samenleven met privacy

Steeds meer mensen gaan op zoek naar manieren om een woning te delen. Vooral het sociale en solidaire aspect van coliving spreekt aan, en ook financieel vallen er voordelen te rapen. Wattland speelt hier op in en biedt ruime duplex units met 3 of 4 slaapkamers die elk voorzien zijn van een eigen badkamer. Ideaal voor wie gesteld is op privacy, maar niet alleen wil wonen.

Bovendien is het heerlijk vertoeven op het ruime gemeenschappelijke dakterras dat enkel toegankelijk is voor de coliving appartementen!

GRAAG MEER INFO OVER WATTLAND?

Blijft u graag op de hoogte of heeft u een specifieke vraag?
Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op. 

Als investeerder bent u op zoek naar een betrouwbare partner die garanties biedt voor een maximaal rendement. Wij stemmen ons vastgoed af op de vraag die leeft in de markt.